Disclaimer
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024

Algemeen

De inhoud van de website van Fago Tax & Legal, te vinden op www.fago-tax.nl, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, geven wij geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafieken die op de website staan voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt op dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enige verlies of schade, inclusief zonder beperking, indirecte of gevolgschade, of enige verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winsten die voortkomen uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Externe links

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder het beheer van Fago Tax & Legal staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. De opname van eventuele links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden uitgedrukt.

Website beschikbaarheid

Hoewel Fago Tax & Legal ernaar streeft om de website soepel en continu beschikbaar te houden, nemen wij geen verantwoordelijkheid voor en zijn wij niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website door technische problemen buiten onze controle.

Juridisch advies

De informatie op deze website is geen juridisch advies en mag niet als zodanig worden beschouwd. Juridische informatie is algemeen van aard en kan niet alle nuances van de wet of recente juridische ontwikkelingen weerspiegelen. Voor specifiek juridisch advies met betrekking tot uw situatie, adviseren wij u contact op te nemen met een gekwalificeerde advocaat.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. De datum van de laatste herziening zal altijd bovenaan deze pagina worden gepubliceerd. Wij moedigen gebruikers aan om regelmatig deze pagina te controleren op wijzigingen om op de hoogte te blijven van hoe wij helpen de informatie op onze website te beschermen.

Contact

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via info@fago-tax.nl.

Contact

Fago Tax & Legal B.V.
Kraanven 17
5175 PE Loon op Zand

Tel: +31 (0)6 25 11 20 95

Kvk: 92903770

Kom in contact

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

© - Alle rechten voorbehouden

Fago Tax & Legal B.V.